Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Επενδυτές μέσω διαδικτύου ψάχνει νέα παραγωγή του Broadway


Ένα ασυνήθιστο βήμα προκειμένου να βρουν επενδυτές για το νέο τους μιούζικαλ, ύψους 8,5 εκατ. δολαρίων, κάνουν οι παραγωγοί του On the Town.

Σύμφωνα με το Arts Beat, οι παραγωγοί Howard και Janet Kagan, γνωστοποίησαν ότι δημιούργησαν ιστοσελίδα στην οποία οποιοσδήποτε αναγνώστης μπορεί να μάθει για το show στο Broadway και, εάν πληροί συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια, θα μπορεί να κάνει online επένδυση, που θα ξεκινά από τα 10.000 δολάρια, για να αποκτήσει μερίδιο στην παράσταση.

Οι πιθανοί επενδυτές θα πρέπει να διαθέτουν ετήσιο εισόδημα που ξεπερνά τα 200.000 δολάρια, ή η καθαρή τους αξία να ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια.

Οι Kagan είναι οι πρώτοι που επιχειρούν να πουλήσουν μετοχές σε παράσταση μέσω ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για επικείμενη παραγωγή του Broadway –αν και παρόμοιες κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται στο Λονδίνο από πέρυσι.

Ο Kagan αρνήθηκε να πει πόσα από τα 8,5 εκατ. δολάρια έχουν ήδη συγκεντρωθεί, σημείωσε ωστόσο πως θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία αν αντληθεί το ποσό του 1 με 2 εκατ. δολαρίων για το “On the Town” μέσω της ιστοσελίδας. Εάν δεν αντληθούν επαρκή κεφάλαια, οι Kagan θα συμπληρώσουν τα κεφάλαια με δικούς τους πόρους ή με πόρους άλλων επενδυτών.

Η ιστοσελίδα θα παραμείνει ανοικτή για τους επενδυτές μέχρι το βράδυ της πρεμιέρας του έργου.

Πηγή: Arts Beat
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου