Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αποχωρεί από τους AC/DC ο Malcolm Young


Ο Malcolm Young, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC, αποσύρθηκε για λόγους υγείας, όμως η μπάντα θα πραγματοποιήσει κανονικά την παγκόσμια τουρνέ που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος, σύμφωνα με το ABC.

Το εκρηκτικό αυστραλέζικο συγκρότημα ιδρύθηκε στο Σύνδεϋ το 1973 από τους αδελφούς Malcolm και Angus Young και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ.

Ανακοινώνοντας τον νέο τους δίσκο, που τιτλοφορείται Rock or Bust, οι AC/DC δήλωσαν πως ο 61 ετών κιθαρίστας Malcolm Young δεν θα συμμετέχει στο συγκρότημα, για λόγους υγείας –οι οποίοι δεν προσδιορίζονται.

«Δυστυχώς, λόγο της φύσης της κατάστασης του Malcolm, δεν θα επιστρέψει στο συγκρότημα», ανέφεραν οι AC/DC στην ιστοσελίδα τους. «Οι AC/DC θα πραγματοποιήσουν παγκόσμια τουρνέ για το Rock or Bust το 2015».

«Ο Stevie Young, ανηψιός των ιδρυτικών μελών Angus και Malcolm Young, παίζει ρυθμική κιθάρα στο Rock or Bust και θα συνοδεύσει το συγκρότημα στην τουρνέ».

Σημειώνεται πως οι AC/DC έχουν χάσει βασικά μέλη τους κατά το παρελθόν, με σημαντικότερη ίσως απώλεια αυτήν του τραγουδιστή Bon Scott, ο οποίος πέθανε το 1980.

Το νέο άλμπουμ των AC/DC θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.


Πηγή: ABC
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου