Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Στο «Downton Abbey» ο George Clooney


Στο special χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της πολυβραβευμένης δραματικής βρετανικής σειράς «Downton Abbey» θα κάνει την εμφάνιση του ο George Clooney και αυτό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV, το οποίο επικαλείται το BBC.
To ITV μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια για τον ρόλο του Clooney και το επεισόδιο θα προβληθεί τα Χριστούγεννα.

Ο Hugh Bonneville, ο οποίος ενσαρκώνει το ρόλο του Earl of Grantham, έγινε φίλος με τον Clooney όταν πρωταγωνίστησαν και οι δύο στη ταινία «The Monuments Men». Ο Clooney και ο συμπρωταγωνιστής του, Matt Damon, παραδέχθηκαν ότι ήταν θαυμαστές του «Downton Abbey» στην πρεμιέρα της ταινίας στην Αγγλία το Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τον Μάιο, ο Clooney είχε πάει με την αρραβωνιαστικιά του Amal Alamuddin στο Highclere Castle του Hampshire, όπου τα γυρίσματα του «Downton» πραγματοποιούνταν, με αποτέλεσμα να δώσουν ‘φωτιά’ στις φήμες ως ένα από τους πιθανότερους χώρους γάμου. Ωστόσο, πήγε για τα γυρίσματα του «Downton Abbey».

Ο κύκλος 5 του «Downton Abbey» ξεκινά στο ITV στις 21 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου