Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Downton Abbey» - Ανάμεικτες οι κριτικές για το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου


8,1 εκατ. Βρετανοί τηλεθεατές συντονίστηκαν στο κανάλι ITV για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο από τον πέμπτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς «Downton Abbey». Σύμφωνα με το BBC, το πρώτο επεισόδιο της δραματική σειράς του Julian Fellowes προσέλκυσε ανάμεικτες κριτικές.
Ο Andrew Billen της εφημερίδας «The Times» ‘χάρισε’ τέσσερα αστέρια στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή τονίζοντας «ο κ. Fellowes, ο οποίος ίσως μπορέσει να τελειώσει το κύκλο της σειράς χωρίς να καταφύγει σε φόνο, βιασμό ή αιφνίδιο θάνατο γεμίζει τη πλοκή με ευχάριστο σεξ».

Ο Ben Lawrence της «Telegraph» γράφει ότι στο Downton Abbey εξακολουθούν να υπάρχουν λάθη και προσθέτει «ορισμένοι διάλογοι θα έπρεπε να παραμείνουν στην αίθουσα του μοντάζ».

Ως «αργό» περιέγραψε το επεισόδιο η Ellen E Jones του «Independent». Ωστόσο, τόνισε πως ο ρόλος της Dame Maggie Smith ως Dowager Countess κλέβει όλη τη παράσταση.

Ο νέος κύκλος του Downton εκτυλίσσεται το 1924, όταν το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας ανεβαίνει στην εξουσία για πρώτη φορά.

Στο μεταξύ, καινούργια πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους στη σειρά όπως ο Richard E Grant, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Simon Bricker, ένας από τους καλεσμένους της οικογένειας Grantham, η ηθοποιός Anna Chancellor στο ρόλο της Lady Anstruther, ο Rade Sherbedgia στο ρόλο ενός Ρώσου πρόσφυγα και ο George Clooney, ο οποίος θα εμφανιστεί σε ένα ειδικό επεισόδιο τα Χριστούγεννα.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου