Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ντοκιμαντέρ για τον James Brown ετοιμάζει το HBO


Τα δικαιώματα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τον μεγάλο τραγουδιστή της σόουλ James Brown απέκτησε το καλωδιακό δίκτυο HBO, όπου παραγωγός του θα είναι ο Mick Jagger και σύμφωνα με το Reuters, το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί στη μικρή οθόνη στις 27 Οκτωβρίου.
Το ντοκιμαντέρ «Mr. Dynamite: The Rise of James Brown» συμπεριλαμβάνει σπάνιες εμφανίσεις και αποσπάσματα που δεν έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας και ακολουθεί την εξέλιξη του ως μουσικός καλλιτέχνης από το 1950.

«Μιλήσαμε με εξαιρετικούς ανθρώπους που γνώριζαν καλά τον James και συνεργάστηκαν μαζί του σε όλη τη σταδιοδρομία του. Με το που ακούσαμε τις συναρπαστικές ιστορίες και τις αναμνήσεις τους, ήμασταν σε θέση να ζωγραφίσουμε την πλήρη εικόνα του James» είπε ο Jagger σε μια δήλωση που εκδόθηκε από την HBO.

Γνωστός παγκοσμίως για τις μεγάλες του σόουλ επιτυχίες, μερικές όπως “I Got You (I Feel Good)” "Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine" και "It's a Man's Man's Man's World," ο Brown κέρδισε πολλαπλά βραβεία Grammy και απέσπασε μια θέση στο Rock and Roll Hall of Fame. «Έφυγε» από τη ζωή το 2006 σε ηλικία 73 ετών.
Πηγή: Reuters
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου