Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το 2016 η βιογραφία της Joan Rivers


Η βιογραφία της κωμικού Joan Rivers, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Little της Brown and Company. Τη βιογραφία με τίτλο «Joan Rivers: A Life» θα γράψει η δημοσιογράφος του Vanity Fair και New York Times, Leslie Bennetts και θα είναι επίσης διαθέσιμη ως audio και e-book.

«Η Joan Rivers ήταν ένα είδωλο και ένα πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους» δήλωσε η διευθύντρια του εκδοτικού οίκου, Judy Clain.

Η Bennetts περιγράφει τη ζωή της Rivers σαν το τρενάκι του λούνα παρκ, με τα σκαμπανεβάσματα της που είναι «τόσο εξωφρενικά διασκεδαστικά και βαθιά συγκινητικά».
Η 81χρονη Rivers πέθανε στις 4 Σεπτεμβρίου σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης καθώς σταμάτησε να αναπνέει κατά τη διάρκεια επέμβασης στις φωνητικές χορδές της.

Η Rivers, πρωτοπόρα για τις γυναίκες σε stand-up comedy, ήταν γνωστή για τα τσουχτερά, και καυστικά σχόλια της αλλά και για τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις της. Είχε μια μακρά καριέρα ως stand-up κωμικός, συγγραφέας, παρουσιάστρια σε talk show και οικοδέσποινα σε ριάλιτι.

Πηγή: Reuters
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου