Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ανοίγει το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στη Νέα Υόρκη


Ανοίγει στις 18 Οκτωβρίου η αυλαία του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Το Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κινούμενων Εικόνων της Αστόρια, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, ενώ στις 20-21 του μήνα θα μεταφερθεί στο Bow Tie Cinema του Manhasset. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Ziegfeld Theatre του Μανχάταν στις 23 Οκτωβρίου, στο NYIT Auditorium της Νέας Υόρκης από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου και τέλος στο Cinema Village από τις 27 Οκτωβρίου, για να πέσει η αυλαία στις 30 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, στόχος των διοργανωτών είναι να "εδραιώσουν την παρουσία του ελληνικού κινηματογράφου στην πόλη της Νέας Υόρκης. Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να φέρει τα καλύτερα έργα των ελλήνων κινηματογραφιστών στο κοινό της Νέας Υόρκης και να προβάλει τις ταινίες στις πιο σύχρονες εγκαταστάσεις".

Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν οι ταινίες “An Evening with Filmmaker Vassilis Loules,” “Lela Karayanni: The Fragrance of a Heroine,” “The Noose” και “The Vougiouklaki Phenomenon” (όπου θα προβληθεί και η ταινία "Η νεράϊδα και το παλικάρι").

Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου