Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο Morissey αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο


Με τον καρκίνο παλεύει εδώ και χρόνια ο Morissey, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» και στον δημοσιογράφο Javier Blanquez.

Ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δεκάδες θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί, συμπληρώνοντας ότι οι γιατροί του έχουν ήδη αφαιρέσει καρκινικό ιστό τέσσερις φορές, αλλά και ότι έχει νοσηλευτεί πολλές φορές τους τελευταίους 18 μήνες.

«Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω», συνέχισε ο Morrissey.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την ακύρωση της υπόλοιπης περιοδείας του στις ΗΠΑ καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία για κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού. Επίσης, είχε ακυρώσει 22 συναυλίες στις ΗΠΑ το περασμένο έτος λόγω προβλημάτων υγείας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο Morissey, ο οποίος θα δώσει 30 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, με τελευταίο σταθμό την Ελλάδα στις 5 Δεκεμβρίου.
Πηγή: BBC, nooz.gr
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου