Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων για το Athens Photo Festival 2015


Έως τις 16 Μαρτίου έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν προτάσεις για τη συμμετοχή τους στην Athens Photo Festival 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη από τις 3 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου του 2015.

Προτάσεις μπορούν να υποβάλλουν φωτογράφοι, καλλιτέχνες, καλλιτεχνικές ομάδες, επιμελητές, πινακοθήκες αρχειακού υλικού, καθώς και οργανισμοί από όλον τον κόσμο.

Τo Athens Photo Festival αποτελεί το κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και ένα από τα πέντε παλαιότερα στον κόσμο αφιερωμένα στην τέχνη της φωτογραφίας. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με προσανατολισμό στην Ευρωπαϊκή και διεθνή φωτογραφία, ενισχύει τον αισθητικό και κοινωνικό διάλογο, διασταυρώνοντας επιλεγμένες καλλιτεχνικές πρακτικές που χαρακτηρίζονται για την ιδιαιτερότητα και τη ζωτικότητά τους.

Με νέες ιδέες και προτάσεις που ενισχύουν το διάλογο και την ενεργή συμμετοχή, το πρόγραμμα της επερχόμενης διοργάνωσης θα πλαισιωθεί από μια σειρά εκθέσεων και δράσεων που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορους εκθεσιακούς και υπαίθριους χώρους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου