Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΜΣΤ: Πρόσκληση συμμετοχής στο Φεστιβάλ Inspire 2014


Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο εικαστικό Φεστιβάλ Inspire 2014, «Ενεργοί χώροι/Effective spaces» απευθύνει το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Η τρίτη αυτή διοργάνωση του Φεστιβάλ Inspire επικεντρώνει το ενδιαφέρον στους Ενεργούς Χώρους: μέσα από ποικίλα καλλιτεχνικά μέσα και πρακτικές, διερευνά την εντατική παρουσία στο χώρο.

Ο Pierre Labat (FR), ο Νίκος Ναυρίδης (GR) και ο Hermann Pitz (DE) είναι οι φετινοί προσκεκλημένοι, που θα εμψυχώσουν το διευρυμένο εργαστήριο του Inspire και θα καθοδηγήσουν την παραγωγική διαδικασία του.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά εργαστήρια, παρουσιάσεις των τριών καλλιτεχνών, στρογγυλή τράπεζα/ημερίδα, έκθεση έργων των προσκεκλημένων καλλιτεχνών και έκθεση των προϊόντων των εργαστηρίων.

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια θα διενεργηθούν σε δύο φάσεις: η πρώτη θα είναι το εργαστήριο του Νίκου Ναυρίδη και θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 8-13 Ιανουαρίου 2015. Η δεύτερη φάση των εργαστηρίων των Hermann Pitz και Pierre Labat θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 21 – 26 Φεβρουαρίου 2015. Οι εκθέσεις τόσο των προϊόντων των εργαστηρίων όσο και των έργων των τριών καλλιτεχνών θα εγκαινιαστούν αμέσως μετά το τέλος του διευρυμένου εργαστηρίου.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 12 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική φόρμα για την υποβολή συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Μακεδονικού ΜουσείουΣύγχρονης Τέχνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου