Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

O Lionel Richie στο Glastonbury 2015


Το πρώην αστέρι των «Commodores», ο Lionel Richie γνωστός και αργότερα για την σόλο καριέρα του με τις παγκόσμιες επιτυχίες του όπως «All Night Long», «Dancing on the Ceiling» και «Hello» θα ανέβει στη σκηνή του Glastonbury 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που δηλώνει συμμετοχή για το επόμενο έτος.

«Πετάμε πάνω από τα σύννεφα» δήλωσε η συν-διοργανωτής του φεστιβάλ Emily Eavis και πρόσθεσε «Είμαστε πολύ τυχεροί που λάβαμε ένα τηλεφώνημα από έναν θρύλο ο οποίος ζήτησε να παίξει το επόμενο έτος…. Έχει τόσα εκπληκτικά τραγούδια και να τον δούμε εδώ στη σκηνή, θα είναι ένα υπέροχο θέαμα».

«Νιώθω ενθουσιασμένος που θα παίξω το επόμενο έτος στο Glastonbury καθώς είναι ένα από τα πιο ‘εμβληματικά’ φεστιβάλ στον κόσμο» δήλωσε ο Richie και πρόσθεσε «Έχει μια εκπληκτική ιστορία και οι παλαιότεροι καλλιτέχνες που έχουν παίξει είναι απίστευτοι οπότε είναι τιμή μου να ενταχθώ σε αυτό το κλαμπ. Είναι πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για ‘μένα και δεν μπορώ να περιμένω να την μοιραστώ με όλους ‘σας».

Ο Lionel Richie, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατ. δίσκους παγκοσμίως, ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι θα περιοδεύσει στην Αγγλία το 2015. Το αστέρι της κάντρι μουσικής Dolly Parton ανέβηκε πρόσφατα στη σκηνή του Glastonbury με τεράστια επιτυχία όπως έκαναν και οι προκάτοχοι της Neil Diamond, Dame Shirley Bassey και Sir Tom Jones.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου