Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

To «Frozen 2» (Ψυχρά κι’ Ανάποδα 2) σύντομα στους κινηματογράφους


Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας της Disney «Frozen» (Ψυχρά κι’ Ανάποδα) φαίνεται ότι θα κάνει ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2015.

Οι Άννα, Έλσα, Κριστόφ, Σβεν ο τάρανδος και Όλαφ ο χιονάνθρωπος θα ενώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους ώστε να πολεμήσουν τις κακές δυνάμεις που τους πολιορκούν.

Η ταινία «Frozen» κέρδισε τον τίτλο της πιο επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών καθώς επέφερε περισσότερα από £800 εκατ. κέρδη στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με πηγές, οι δυνάμεις της Έλσα θα απειλήσουν και θα επισκιάσουν το πάρτι γενεθλίων της αδερφής της Άννα ενώ μαθεύτηκε ότι θα υπάρξει καινούργιο τραγούδι από το ζεύγος Lopez (Robert Lopez και Kristen Anderson-Lopez).
Οι ηθοποιοί που χάρισαν τις φωνές στο αρχικό «Frozen» θα δώσουν για άλλη μια φορά το παρόν: Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Jonathan Groff (Kristoff) και Josh Gad (Olaf).

Το «Frozen» εντάχθηκε πέμπτο στη λίστα του box office ως καλύτερη ταινία όλων ων εποχών κερδίζοντας δύο βραβεία Όσκαρ: Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και καλύτερου τραγουδιού.

Η ταινία προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο 2013 και εισέπραξε $ 1,27 δις. ξεπερνώντας το μεγάλο blockbuster «Iron man 3». Τώρα στέκεται πίσω από τον «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» με 1,34 δις σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου