Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Με καθυστέρηση ενός έτους η συνέχεια του «Avatar»


Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας «Avatar», που γνώρισε την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην ιστορία του κινηματογράφου το 2009, θα καθυστερήσει ένα χρόνο και δεν θα κυκλοφορήσει στις μεγάλες αίθουσες μέχρι το 2017, ανακοίνωσε ο δημιουργός της James Cameron.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «Τιτανικού» και «Aliens» δήλωσε πως δουλεύει ταυτόχρονα σε τρεις νέες ταινίες «Avatar» και πως η ιστορία τους είναι ιδιαίτερα περίπλοκη ενώ στόχος του είναι να ολοκληρώσει το σενάριο των τριών ταινιών μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Γράφουμε ταυτόχρονα τρία σενάρια ώστε να υπάρχει μια διαρκή συνέχεια και στις τρεις ταινίες» δήλωσε ο Cameron στο Associated Press και πρόσθεσε «Δεν πρόκειται να γράψουμε ένα σενάριο και μετά το επόμενο και στη συνέχεια ένα άλλο».

Τα γυρίσματα των τριών ταινιών θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Ζηλανδία, όπως έγινε και με αρκετές σκηνές από τη πρώτη ταινία «Avatar».

Η ταινία «Avatar» είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην ιστορία του κινηματογράφου μέχρι σήμερα καθώς εισέπραξε συνολικά περίπου 2,8 δις. δολάρια.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου