Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μέγαρο Μουσικής: Στις 14/2 το European Junior Original Concert


Στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 η Ελλάδα και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, έχουν για πρώτη φορά την τιμή να είναι οι συνδιοργανωτές, μαζί με τη Yamaha Music Foundation και τη Υamaha Ευρώπης, του European Junior Original Concert, το οποίο φιλοξενείται κάθε χρόνο από το 2008 σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη. Δώδεκα μικροί συνθέτες από όλη την Ευρώπη, ηλικίας από 6 έως 15 ετών θα παρουσιάσουν τις συνθέσεις τους στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 18:00.

Στο European Junior Original Concert θα λάβουν μέρος παιδιά από τη Γαλλία, την Αυστρία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πολωνία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και, φυσικά την Ελλάδα. Τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Junior Original Concert εκπροσωπούν η Μαρία Αισώπου και η Βένια Χουλιάρα.

Το Junior Original Concert (JOC) είναι ένα μοναδικό φεστιβάλ που ξεκίνησε το 1972 στην Ιαπωνία και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά έως 15 ετών που έχουν παρακολουθήσει τα συστήματα της Yamaha να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους συνθέτοντας τα δικά τους έργα και ερμηνεύοντάς τα μπροστά σε κοινό.

Ημερομηνία: 14/2/2015
Ώρα έναρξης: 18:00
Είσοδος με προσκλήσεις (δελτία εισόδου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου