Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Κατά προσωπική άποψη»: Ο Σωτήρης Ψυλλάκης στο Θέατρο Eliart


Ο Σωτήρης Ψυλλάκης καταθέτει την ψυχή του για δύο μοναδικές βραδιές στο Θέατρο Eliart, με ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με τίτλο «Κατά προσωπική άποψη».


Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής ο Σωτήρης Ψυλλάκης θα παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών του έντεχνου και του λαϊκού τραγουδιού. Κομμάτια δύσκολα, απαιτητικά, που όμως μιλάνε στην καρδιά του, και που επέλεξε να τα μοιραστεί μαζί μας επί σκηνής, σε μια ατμοσφαιρική, αλλά και γεμάτη έντονες συναισθηματικές εξάρσεις παράσταση.

Το μελωδικό αυτό ταξίδι θα παρουσιαστεί για δύο μοναδικές βραδιές (30 Απριλίου και 7 Μαΐου). Στο πλάι του Σωτήρη Ψυλλάκη θα βρίσκονται ταλαντούχοι μουσικοί, ενώ τις χαρακτηριστικές καθαρές πενιές του θα χαρίσει ο Γιώργος Ξενοκώστας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια όπως : «Τα βεγγαλικά σου μάτια», «Καίγομαι και σιγολιώνω» «Έρημοι δρόμοι», «Απόκληρος», «Δραπετσώνα», «Κάνε λιγάκι υπομονή», «Άνθρωποι Μονάχοι», «Φαίδρα», «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», «Με τα μάτια κλειστά», «Ταχεία», ζεϊμπέκικα και άλλες διαχρονικές επιτυχίες. Ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια μεγάλων δημιουργών, από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη, ως τον Κραουνάκη και τον Βαρδή, μέσα από την παράδοση, αλλά και τις δημιουργίες νέων συνθετών.

Μια διαφορετική άποψη, ένα μοναδικά αρμονικό μωσαϊκό εντέχνου και λαϊκού τραγουδιού που οι μουσικόφιλοι δεν πρέπει να χάσουν…!

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Ξενοκώστας: Μπουζούκι / σολίστ

Γιάννης Τζιαμπάζης: Πιάνο

Γιώργος Καλυβάς: Κιθάρα

Νάνσυ Αγγελάκη: Κρουστά

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου

Πέμπτη 30 Απριλίου & Πέμπτη 7 Μαΐου

Ώρα έναρξης : 21:30

Είσοδος : 10 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων: 210-3477677

Ώρες ταμείου: 18.00-21.00 (εκτός Πέμπτης)

Θέατρο Eliart,
Κωνσταντινουπόλεως 12,7 Βοτανικός (στάση μετρό Κεραμεικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου