Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο Trevor Noah είναι ο νέος ‘οικοδεσπότης’ του «The Daily Show»


O Trevor Noah, ένας νοτιοαφρικανός κωμικός ελάχιστα γνωστός στους Αμερικανούς τηλεθεατές θα αντικαταστήσει τον Jon Stewart και θα είναι ο νέος οικοδεσπότης του βραβευμένου με Emmy σόου «The Daily Show», σύμφωνα με ανακοίνωση του Comedy Central. 


O Noah συμμετέχει στο «The Daily Show» από τα τέλη του 2014 ενώ δήλωσε ότι είναι τιμή του που θα ακολουθήσει τα βήματα του Jon Stewart. «Ο Stewart και η ομάδα του στο 'The Daily Show' δημιούργησαν ένα εξαιρετικό θέαμα, που είχε τέτοιο αντίκτυπο στο κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με μια τέτοια φανταστική ομάδα».
Οι νοτιοαφρικανοί γιόρτασαν αυτή την απόφαση λέγοντας πως τα ταλέντα του Noah θα προσελκύσουν ένα παγκόσμιο κοινό και θα αλλάξουν τις αντιλήψεις που έχουν οι άνθρωποι για την χώρα τους, η οποία εξακολουθεί να ‘παλεύει’ για να βγει από τη μετά απαρτχάιντ εποχή.

«Με την πάροδο των χρόνων, ο κ. Noah απέδειξε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και έχει βοηθήσει τη χώρα και τον λαό της να θεραπευτεί μέσω του γέλιου» δήλωσε ο νοτιοαφρικανός υπουργός Τεχνών και Πολιτισμού Nathi Mthethwa.
Ο Stewart ήταν 36 ετών όταν έγινε οικοδεσπότης του σόου το 1999. Κατά τη διάρκεια της μακράς θητείας του, το σόου είχε μεγάλη επιρροή στην αμερικανική πολιτική και στον πολιτισμό.

Πηγή: Reuters
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου