Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Στη ‘καρέκλα του σκηνοθέτη’ η Courteney Cox


Το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη ταινία «Just Before I Go» έκανε η αμερικανίδα ηθοποιός Courteney Cox. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Seann William Scott, αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που θέλει να επιστρέψει στη γενέτειρα του για να επανορθώσει τα λάθη του παρελθόντος πριν αυτοκτονήσει.


Η Cox, γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές "Cougar Town", "Friends" και στη ταινία τρόμου "Scream", δήλωσε ότι η ‘καρέκλα του σκηνοθέτη’ ήταν «μια φυσική μετάβαση» για την ίδια.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, την Cox συνόδεψαν ο αρραβωνιαστικός της και μέλος του ροκ συγκροτήματος ‘Snow Patrol’, Johnny McDaid, o πρώην σύζυγός της και ηθοποιός David Arquette και η κόρη τους Coco.

«Είναι εξπέρ. Το έχει κάνει αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει σκηνοθετήσει μερικές ταινίες μικρού μήκους. Το να την βλέπω όμως να κάνει ένα τέτοια άλμα σε μια θαυμάσια ανεξάρτητη ταινία, είναι πολύ διασκεδαστικό» δήλωσε ο Arquette.

«Εγώ απλά σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχη ... Απλά σκέφτηκα ότι τα ένστικτα της ήταν πραγματικά εντυπωσιακά» τόνισε ο Scott για την Courteney Cox.

H ταινία «Just Before I Go» προβάλλεται ήδη στις μεγάλες αίθουσες των ΗΠΑ.

Πηγή: Reuters
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου