Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

James Bond: Η «Pussy Galore» επιστρέφει σε νέο μυθιστόρημα


Η «Pussy Galore», η διάσημη μοιραία γυναίκα του Ian Fleming επιστρέφει στο νέο μυθιστόρημα με ήρωα τον James Bond και τίτλο «Trigger Mortis», του συγγραφέα Anthony Horowitz. 


Ο συγγραφέας των best sellers «Alex Rider», «Mindgame» κ.α αποκάλυψε ότι η νέα περιπέτεια του πράκτορα 007 διαδραματίζεται το 1957, δύο εβδομάδες μετά το τέλος του αρχικού μυθιστορήματος «Goldfinger».

Εκτός από την «Pussy Galore», την οποία ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη η Honor Blackman το 1964 στη ταινία «Goldfinger», στο νέο βιβλίο κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση η «Jeopardy Lane», το νέο κορίτσι του Τζειμς Μποντ και ο κορεάτης κακός «Jai Seung Sin».


Η ιστορία του «Trigger Mortis» ξεκινάει με μια ιδέα που είχε ο ίδιος ο Fleming: με έναν αγώνα αυτοκινήτων, που γράφτηκε για μια τηλεοπτική σειρά που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Ήταν πάντα η πρόθεσή μου να επιστρέψω στον αληθινό Bond, δηλαδή, στον Bond που δημιούργησε ο Fleming και ήταν ένα εκπληκτικό μπόνους που βρήκα αυτό το αυθεντικό υλικό για να ξεκινήσω την ιστορία μου» δήλωσε ο Horowitz. «Ήμουν τόσο ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω το βιβλίο δύο εβδομάδες μετά το “Goldfinger” και είμαι πανευτυχής που η “Pussy Galore” επέστρεψε!» πρόσθεσε και συνέχισε «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να επαναφέρω το διασημότερο κορίτσι απ’ όλα τα Bond, αν και δεν είναι το πιο επικίνδυνο στο “Trigger Mortis”. Ελπίζω οι θαυμαστές να το απολαύσουν».
Το «Trigger Mortis» θα κυκλοφορήσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 8 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου