Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Οι ταξιδιάρικες μελωδίες του Monsieur Minimal για πρώτη φορά στο Gazarte!


H Dream Pop α λα ελληνικά! Ο Monsieur Minimal και το electronic trio του έρχονται στις 23/6 στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! Ο Monsieur Minimal στην πρώτη του εμφάνιση στο Gazarte – ιδού μια παράλειψη που έπρεπε οπωσδήποτε να διορθωθεί! Και ποια στιγμή θα ήταν καλύτερη από μια καλοκαιρινή βραδιά, από αυτές που ταιριάζουν σαν γάντι στον ταλαντούχο συμπατριώτη μας, που σας προσκαλεί σε ένα δροσερό χορευτικό Live πλημμυρισμένο από τις ταξιδιάρικες μελωδίες του. 

Το ταξίδι ήταν μακρύ και περιπετειώδες για τον Monsieur Minimal αυτά τα οκτώ χρόνια της παρουσίας του στο χώρο της μουσικής: διακρίθηκε σε διαγωνισμούς, γνώρισε μεγάλες επιτυχίες όπως το Love Story, την Πάστα Φλώρα και το Party, με τη συμμετοχή της Μαριέττας Φαφούτη. Άκουσε τη μουσική του να μεταδίδεται από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, σε εκπομπές και διαφημιστικά.

Άνοιξε τη συναυλία του Moby στη Θεσσαλονίκη. Εμφανίστηκε σε φεστιβάλ και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πλέον αξέχαστη αυτή στο προαύλιο του Μουσείου της Ακρόπολης, που σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά συζητιέται από όλους όσους ήταν εκεί, αλλά κι αυτούς που το έμαθαν εκ των υστέρων – και μετανιώνουν γι αυτό μέχρι σήμερα!
Ιδανικός χώρος η Ταράτσα μας για τον Monsieur Minimal: οι μελωδίες του συνδυασμένες με την ιδανική θέα, θα ταξιδέψουν τους τυχερούς που θα παρευρεθούν πολύ μακριά, σε ένα όνειρο καλοκαιριάτικης νύχτας. Η δροσιά και τα απολαυστικά κοκτέιλς των ταλαντούχων μπάρμεν του Gazarte θα παίξουν κι αυτά το ρόλο τους… Άλλωστε δεν τη λένε Dream Pop χωρίς λόγο!


Info
Monsieur Minimal, Τρίτη 23 Ιουνίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 6€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου