Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

O Τομ Χόλαντ είναι ο νέος Spiderman


Ο 19χρονος ηθοποιός Τομ Χόλαντ, γνωστός από το μιούζικαλ Billy Elliot, θα είναι ο επόμενος Spiderman, σύμφωνα με ανακοίνωση στις ιστοσελίδες των εταιριών Marvel και Sony


Ο βρετανός ηθοποιός διαδέχεται τους Άντριου Γκάρφιλντ και Τόμπι Μαγκουάιρ στη συνέχεια της ταινίας του Ανθρώπου Αράχνη, που πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2017. Σώμφωνα με φήμες που κυκλοφορούσαν, αυτή τη φορά ο ηθοποιός που θα υποδυόταν τον Spiderman θα ήταν αφρικανός όπως επισημαίνει το BBC.

Ο Ρον Χάουαρντ, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Τομ Χόλαντ στην τελευταία του ταινία με τίτλο In The Heart Of The Sea, υποστηρίζει ότι ο νεαρός ηθοποιός θα ερμηνεύσει “με συναίσθημα και χιούμορ” τον ρόλο του.

“Ο Τομ είναι νέος, υπερβολικά ευκίνητος και σε καλή φυσική κατάσταση. Επίσης είναι πολύ προσιτός και πολύ χαρισματικός. Είναι ένας καθημερινός τύπος και έχει εξαιρετικές ικανότητες ως ηθοποιός”.
Ο Χάουαρντ, ο οποίος στο Χόλιγουντ έχει γυρίσει ταινίες όπως το «Apollo 13» και «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος», δήλωσε για τον Χόλαντ σε συνέντευξή του στο BBC Radio 5 ότι “τα χρόνια που ερμήνευε τον Μπίλι Έλιοτ του έκαναν καλό”.

Πηγή: BBC, Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου