Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

«Λάθος βήμα» η συνέχεια του Downton Abbey δηλώνει ο Hugh BonnevilleΟ ηθοποιός Hugh Bonneville, γνωστός από την σειρά «Downton Abbey» ως ‘Lord Grantham’ όπως τον αποκαλούν οι υπηρέτες του ή “Robert Crawley” για τους πιο οικείους του, φαίνεται να δήλωσε ότι αν συνεχιζόταν η σειρά για έναν επιπλέον κύκλο, θα «ήταν λάθος βήμα" με αποτέλεσμα να χάσουν οι περίσσοτεροι το ενδιαφέρον τους.

Αν και η σειρά θα μπορούσε να ‘προχωρήσει’ για μερικά χρόνια ακόμα, ο Bonneville δήλωσε ότι ο δημιουργός της Julian Fellowes θα ξέμενε από ιδέες στο σενάριο πολύ σύντομα.

Τις δηλώσεις έκανε στα βραβεία Bafta, οπού η δραματική σειρά του ΙΤV «Downton Abbey» έλαβε ειδικό βραβείο για την παγκόσμια επιτυχία της.

Η σειρά θα επιστρέψει φέτος το φθινόπωρο μαζί με το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Special, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με το BBC, ο Λόρδος Fellowes δήλωσε πως πήρε τη σωστή απόφαση ώστε να ‘τερματίσει’ το Downton Abbey. «Πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσεις εκεί που οι τηλεθεατές είναι ήδη λίγο λυπημένοι που τελειώνει».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του «Downton Abbey» να γυριστεί σε ταινία.

«Θα μου άρεσε η ιδέα της ταινίας γιατί με ένα τέτοιο προϋπολογισμό θα μπορούσα να κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω στη τηλεόραση. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον» είπε.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου