Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

The Art of More: Νέα δραματική σειρά για τον κόσμο των δημοπρασιών έργων τέχνης


«Στον μεγαλύτερο οίκο δημοπρασιών της Νέας Υόρκης, υπάρχουν κάποιοι που τα έχουν όλα, κάποιοι που τα θέλουν όλα, και κάποιοι που θα κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν».

Αυτό είναι το tagline της νέας τηλεοπτικής σειράς «The Art of More», που υπόσχεται να μεταφέρει τον θεατή στον «σκοτεινό» κόσμο των οίκων δημοπρασιών.

Όπως αναφέρει το Artnet News, η σειρά παρακολουθεί τον Graham Connor, έναν νεόπλουτο εργατοτεχνίτη που μπαίνει στον αποκλειστικό κόσμο των οίκων δημοπρασιών εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις που απέκτησε ως στρατιώτης στο Ιράκ με δίκτυα λαθρεμπορίου αρχαιοτήτων. Στον κόσμο αυτό βρίσκεται και ο Sam Brukner, ένας αδίστακτος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, που πλέον έχει πρόσβαση σε ό,τι επιθυμεί –είναι συλλέκτης έργων αλλά και ανθρώπων. Ο μέντορας του Graham είναι ο Arthur Davenport, ένας δαιμόνιος και εκκεντρικός συλλέκτης έργων τέχνης και παράνομων αρχαιοτήτων. Η Roxanna Whitney είναι ανώτατο λογιστικό στέλεχος και αντίπαλος του Graham. Είναι κόρη του διευθύνοντος συμβούλου ενός εκ των δυο αντίπαλων οίκων δημοπρασιών, γεννημένη μέσα στον κόσμο των οίκων δημοπρασιών, η οποία όμως λόγω των ανασφαλειών της γίνεται τρομακτική.

Στη σειρά, που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 19 Νοεμβρίου στο κανάλι Crackle, πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid (που είναι και ο παραγωγός), Carey Elwes και Kate Bosworth.


Πηγή: Artnet News
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου