Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Vault: Πρόσκληση συμμετοχής στο Open September 4


Πρόσκληση σε καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες και φορείς για αποστολή προτάσεων συμμετοχής στο 4ο Open September, απευθύνει ο Πολυχώρος Vault. Το Open September είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινιάστηκε με επιτυχία το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.



Το φεστιβάλ αφιερώνει έναν Ανοιχτό Σεπτέμβρη σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς δίνοντας τους βήμα να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωριστούν με άλλους φορείς και κοινότητες και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Στο Open September 4, με οικοδεσπότες τους ίδιους τους καλλιτέχνες, θα παρουσιαστούν εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, αναγνώσεις, σεμινάρια, συζητήσεις και μουσικές βραδιές, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει, για μια ακόμα χρονιά, ένα πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

Πέρυσι, στο Open September 3, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους φωτογράφοι, εικαστικοί, animators, αρχιτέκτονες, μουσικοί, seminar leaders, χορευτές, performers, costume and fashion designers, συγγραφείς, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και θεατρικές ομάδες, που μοιράστηκαν το ταλέντο τους με το φιλότεχνο κοινό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Θέατρο (θεατρικές ομάδες, θέατρο για παιδιά και εφήβους)
Μουσική (μουσικές παραστάσεις, musicals, live)
Φωτογραφία (ατομικές, ομαδικές, projects)
Video art-προβολές
Ζωγραφική
Γλυπτική-κατασκευές
Κόμιξ
Performance (θεατρικές, μουσικές, χορευτικές)
Εγκαταστάσεις-Installations
Λογοτεχνία-ποίηση (παρουσίαση βιβλίων, συγγραφή, κλπ)
Αρχιτεκτονική
Κοστούμι-μόδα
Χορός
Σεμινάρια
Διαλέξεις

Από 20/8/2015 μέχρι 10/9/2015 γίνονται δεκτές συμμετοχές από καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες, φορείς. 
Αποστολή προτάσεων φωτογραφικό υλικό, βιογραφικό συντελεστών και δελτίο τύπου, στο emai : openseptember@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου