Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Το σκάνδαλο της Volkswagen σύντομα στην μεγάλη οθόνη


Μπορεί το σκάνδαλο της Volkswagen να είναι φρέσκο, ωστόσο έχει πάρει το πράσινο φως για την μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood reporter και του CNBC, όπως και σε άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Paramount και η εταιρεία Appian Way, του Leonardo DiCaprio, φέρονται να έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου, του δημοσιογράφου των New York Times, Jack Ewing, που ερευνά το σκάνδαλο της Volkswagen.

To βιβλίο διερευνά πώς η φιλοσοφία της εταιρείας "περισσότερα, καλύτερα, πιο γρήγορα", τροφοδότησε μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της προκαλώντας ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο με μεγάλες προεκτάσεις σε όλο τον πλανήτη.

Η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων είχε προγραμματίσει τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα της έτσι ώστε κατά τους ελέγχους οι εκπομπές ρύπων να φαίνονται εντός των ορίων που έχουν θεσπίσει οι ΗΠΑ, ενώ κατά την κίνησή τους στο δρόμο τα ποσοστά εκπομπής ρύπων να είναι κατά 40 φορές υψηλότερα.

Πηγή: The Hollywood Reporter
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου