Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Ανδρέου και Κορίνα Λεγάκη σε μια μουσική συνάντηση στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»


Η επί σκηνής συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου πολυαναμενόμενη από πολλούς καλούς ακροατές και φίλους της μουσικής τους, συμβαίνει και ξεκινά φέτος το φθινόπωρο και προβλέπεται...μακράς πνοής.


Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το δημοσιευμένο έργο των δύο δημιουργών - αποτελεί αδιαμφισβήτητα ενεργό κομμάτι του μουσικού μας πολιτισμού. Το μεγάλο ενδιαφέρον αυτής της συνάντησης κρύβεται στο “κρυμμένο” τους έργο, στο “συρτάρι” τους - εκεί όπου θησαυροί και θραύσματα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να βγούν στο φως.

Ο Νίκος Ξυδάκης που τραγουδά και προσωποποιεί σταθερά όλα αυτά τα χρόνια ένα μεγάλο μέρος των έργων του κι ο Γιώργος Ανδρέου που δεν τραγουδά παρά ελάχιστα αλλά είναι ένας δεξιοτέχνης πιανίστας επέλεξαν ως ερμηνεύτρια των “γυναικείων” τραγουδιών τους την Κορίνα Λεγάκη.


Η Κορίνα Λεγάκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, με την επιμονή της σε ρεπερτόριο ουσίας και τις συνεργασίες της με σημαντικούς συνθέτες, μουσικούς κι ανθρώπους του Λόγου. Στη σκηνή θα σταθεί δίπλα στον Νίκο Ξυδάκη και τον Γιώργο Ανδρέου, συμπαραστάτης κι ηθοποιός των παθών του τραγουδιού τους .

Τους πλαισιώνουν δύο εξαίρετοι μουσικοί - η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, μαντολίνο, τζουράς) κι ο Δημήτρης Χουντής (πνευστά), που πλουτίζουν με την μουσική τους προσωπικότητα και την δεξιοτεχνία τους την παράσταση και τον "ήχο" της.

INFO

Θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3)

23|30| Δεκεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.

Γενική είσοδος : 18 ευρώ

Προπώληση :15 ευρώ

Ειδικές ομάδες :12 ευρώ


Προπώληση:

Στο ταμείο του Θεάτρου ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ Τ: 210 3636144 || 210 3625520 ,

viva.gr, Public, IANOS, Papasotiriou, Seven spots, reload και τηλεφωνικά : 11 8 76


Βρείτε αναλυτικά τα 300+ σημεία προπώλησης στο Viva:www.vivapayments.com/el-gr/network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου