Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο Ντουέιν Τζόνσον σε ντοκιμαντέρ με θέμα νεαρούς φυλακισμένους


Ο Ντουέιν Τζόνσον θα συμμετάσχει στην παραγωγή και θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ που αφορά το αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα για άτομα σε νεαρή ηλικία. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Με τίτλο «Rock and A Hard Place», το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή των νέων στη φυλακή που τους έχει δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία: την ευκαιρία να ανταλλάξουν ένα μεγάλο μέρος της ποινής τους συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp».

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το σκληρό πρόγραμμα των έξι μηνών, κατά το οποίο οι εκπαιδευτές φτάνουν τους νεαρούς κρατούμενους στα όρια τους, βοηθώντας τους να διδαχτούν από τα λάθη του παρελθόντος τους, ώστε να καταστούν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας και να μειωθούν οι πιθανότητες να επιστρέψουν και πάλι στη φυλακή.

Το «Rock and A Hard Place» είναι εμπνευσμένο από τις εμπειρίες του Τζόνσον με το νόμο όταν ήταν νέος. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο  παλαιστής που στη συνέχεια έγινε ηθοποιός θα επισκεφτεί μία φυλακή και θα μιλήσει με μία ομάδα νεαρών που βρίσκονται στο τέλος της ποινής φυλάκισης.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου