Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Συναυλία- αφιέρωμα στη μνήμη του David Bowie στο Carnegie Hall


Λίγες ώρες πριν τον θάνατο του David Bowie, ανακοινώθηκε πως στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, αφιερωμένη τον θρύλο της ροκ. Μουσικοί και συγκροτήματα όπως The Roots, Cyndi Lauper, the Mountain goats, η Ann Wilson των Heart, Perry Farrell, Jakob Dylan, θα συμμετέχουν στη συναυλία «The Music of David Bowie».

Μετά τον θάνατο του Bowie, η συναυλία δεν ακυρώθηκε, αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί, αυτή τη φορά όμως ως συναυλία μνήμης για τον μεγάλο καλλιτέχνη, σύμφωνα με το Rolling Stone.

«Ο απρόσμενος θάνατος του David Bowie έκανε το αφιέρωμα μια συναυλία στη μνήμη του», αναφέρουν οι οργανωτές στην επίσημη ιστοσελίδα της συναυλίας.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν επίσης οι Bettye Lavette και Robyn Hitchcock, ενώ εκτιμάται πως θα συμμετέχουν και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, για να τιμήσουν τον Bowie.

Τα έσοδα της συναυλίας μνήμης θα διατεθούν στα Young Audiences New York, Little Kids Rock, Church Street School of Music, Center for Arts Education, American Symphony Orchestra και Grammy in the Schools.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Πηγή: Rolling Stone
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου