Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

«Make today to build tomorrow»: Έκθεση του Flux Laboratory στο metamatic:taf


Με σύνθημα «Δημιούργησε το σήμερα για να χτίσεις το αύριο», το ελβετικό ίδρυμα Flux Laboratory εγκαινιάζει σήμερα στον χώρο metamatic:taf στο Μοναστηράκι έκθεση από το ευρύ φάσμα αρχειακών δράσεών του, το οποίο περιλαμβάνει δημιουργίες 400 καλλιτεχνών τα τελευταία 12 χρόνια.

Η έκθεση «Make today to build tomorrow» επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση που τοποθετούμε τις κοινωνικές και ανθρώπινες αξίες σε ένα κόσμο όπου κυριαρχεί η οικονομία: Το πώς οι αξίες αυτές μπορούν να βρουν μια θέση στις ζωές μας και πώς θα μπορούσαν να ξαναδώσουν νόημα σε έναν εργασιακό κόσμο στον οποίο έχουν σχεδόν ξεχαστεί.

Ο σκοπός του Flux Laboratory, το οποίο ειδικεύεται στις εκφραστικές τέχνες και ειδικότερα στο χορό και την performance, είναι να αποτελέσει πυλώνα έκφρασης σε καινοτόμες ιδέες μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που εγκαθιδρύουν δεσμούς ανάμεσα σε διανοούμενους, καλλιτέχνες και μεγάλους οικονομικούς παράγοντες. Από την ίδρυση του έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα εταιριών, τοποθετώντας έτσι το κέντρο του ενδιαφέροντος στο σημείο, που οι χώροι της τέχνης και της επιχειρηματικότητας συναντιούνται.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Φεβρουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διεύθυνση: Νορμανού 5 Αθήνα (μετρό Μοναστηράκι)
Εγκαίνια – Συζήτηση: Πέμπτη 14.01.2016, 19:00
Διάρκεια έκθεσης: 14.01 - 05.02. 2016
Ώρες Λειτουργίας: Δευτ-Σαβ 12.00-21.00, Κυρ 12.00-19.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου