Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Τον Μπαλμέν έχει βάλει στο «μάτι» ο Βαλεντίνο


Τον οίκο μόδας Μπαλμέν φαίνεται ότι έχει βάλει στο «μάτι» ο οίκος Βαλεντίνο. Οι φήμες ξεκίνησαν από μία σχετική αναφορά της γαλλικής εφημερίδας Les Echos, σύμφωνα με την οποία προσφέρει 500 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του πολυσυζητημένου εμπορικού σήματος, του οποίου την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Ολιβιέ Ρουστάν.

Ο πολυτελής οίκος Βαλεντίνο που ανήκει στον επιχειρηματικό όμιλο Μαγιόλα, έχει έτοιμο το σχέδιο εξαγοράς της γνωστής εταιρείας μέσω ενός ανώνυμου "γκρουπ επενδυτών από την Κίνα και την Αμερική" κάνοντας συνολική προσφορά για την απόκτηση του οίκου Μπαλμέν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Fashion Law». Η εταιρεία πλέον εκπροσωπείται από τους κληρονόμους της ιδρυτικής οικογένειας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα πρέπει σύντομα να αποφασίσουν εάν θα κάνουν αποδεχτεί ή όχι την πρόταση.

Το όνομα του οίκου Μπαλμέν έχει εκτιναχθεί τα πέντε τελευταία χρόνια, όταν το «τιμόνι» του ανέλαβε ο Ρουστάν, διαδεχόμενος τον Κριστόφ Ντεκαρμάν στη διεύθυνση δημιουργικού. Ήταν ο πρώτος σχεδιαστής που έφτασε το ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram. Το 2015 συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρεία λιανεμπορίου ρούχων H&M κάνοντας παγκοσμίως γνωστό τον οίκο μόδας και φέρνοντάς τον ακόμα πιο κοντά στη νεολαία.

Πηγή: Les Echos, The Fashion Law, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου