Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Εικαστική έκθεση “4 us only not ” της πλατφόρμας “The ArtLoft”Η εικαστική πλατφόρμα "TheArtLoft" παρουσιάζει έως  Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής "4 us only not” στον εικαστικό πολυχώρο “The Loft”, Καπνικαρέας 3, στο κέντρο της Αθήνας.

Από τον Οκτώβρη του 2014 η εικαστική πλατφόρμα "TheArtLoft" που επιμελείται η εικαστικός Κέλλυ Αθανασιάδου παρουσιάζει ομαδικές εκθέσεις που βασίζονται είτε στη συνεργασία με τις σχολές Καλών Τεχνών της Ελλάδας και τη διαδοχική παρουσίαση κάποιων εκ των εργαστηρίων τους, είτε περιλαμβάνει projects ανεξάρτητων επιμελητών.

Στην εικαστική έκθεση «4 us only not», που πραγματοποιείται στον εικαστικό πολυχώρο “The Loft”, συνευρίσκονται και συνομιλούν τέσσερις σημαντικοί νέοι καλλιτέχνες: η γλύπτρια Αθηνά Νικολάου, οι ζωγράφοι Γιώργος Ταξίδης και Γιώργος Αγγελίδης, και η video-artist Σοφία Λιάρου.

Η επιμελήτρια της έκθεσης Ρεγγίνα Αργυράκη σημειώνει:

«Κοινός παρονομαστής και των τεσσάρων, που είναι όλοι απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι η ισχυρή σχεδιαστική άποψη, η οποία καθορίζει με σαφήνεια την επιλογή των δομικών μέσων, με τα οποία ο καθένας τους συντάσσει την προσωπική του αισθητική πρόταση. Και οι τέσσερις καταλήγουν να δείχνουν με οξύτητα το έργο τέχνης ως έργο «per se» και να μην ασχολούνται με την αφηγηματική ανεκδοτολογία περί αυτό.»
Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Αθηνά Νικολάου, Γιώργος Ταξίδης, Γιώργος Αγγελίδης, Σοφία Λιάρου

Επιμέλεια: Ρεγγίνα Αργυράκη

Τοποθεσία: The Loft, Καπνικαρέας 3, είσοδος από Collage

Διάρκεια: έως Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινά 12:00 - 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου