Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Athens Gardens festival 2016 από 3 ως 5 Ιουνίου στον Εθνικό Κήπο


Από τις 3 ως τις 5 Ιουνίου, ο Εθνικός Κήπος γεμίζει μουσική! Στο πλαίσιο του Athens Gardens Festival 2016, οκτώ θεματικές συναυλίες με «μουσικές και τραγούδια από τον κινηματογράφο» θα δώσουν χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους Αθηναίους και επισκέπτες της πόλης και θα μετατρέψουν για τρεις μέρες τον Εθνικό κήπο σε έναν μαγευτικό χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο και τον Oργανισμό πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα των συναυλιών

Παρασκευή 3/6

Κεντρική σκηνή
18.30 Έναρξη
19.00 Οι Carousel στο σινεμά
20.15 Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Μουσικές από τον παγκόσμιο και Ελληνικό κινηματογράφο
Διεύθυνση: Δημήτρης Μίχας.

Σάββατο 4/6

Μικρή σκηνή
18.00 Οι Dilemma σε κινηματογραφικές μουσικές αφηγήσεις

Κεντρική σκηνή
19.00 "Όνειρο στον κήπο" - Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα Ν.Π.

Διδασκαλία – Διεύθυνση: Νίνα Πατρικίδου
20.15 O soundtrack συνθέτης Μάριος Στρόφαλης συναντά την Τέτη Κασιώνη και το κουιντέτο της.

Κυριακή 5/6

Μικρή σκηνή
18.00 "8tetto" (Φωνητικό)

Κεντρική σκηνή
19.00 «Ιστορίες αγάπης από τον Κινηματογράφο» από το μουσικό Σύνολο «Ηellenic Μusica Viva». Διδασκαλία – Διεύθυνση: Λουντμίλα Λιμόροβα
20.15 Big Band του Δήμου Αθηναίων

To Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο δημιουργήθηκε το 2012 από πολλές καλλιτεχνικές ομάδες και απλούς εθελοντές με στόχο την αξιοποίηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό του καλλιτεχνικού και μη, εθελοντισμού, την ανάδειξη του καλλιτεχνικού μας δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την ενίσχυση του πολιτιστικού τουρισμού, τη στήριξη των πολιτιστικών και κοινωνικών αξιών και την πολιτιστική αναβάθμιση της Αθήνας που συνεπάγεται αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο εκτός από το Athens Gardens festival διοργανώνει κάθε χρόνο, τον μήνα Οκτωβρίο, το πολύ πετυχημένο 10ήμερο πολυ-φεστιβάλ «μικρό Παρίσι των Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου