Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Τζέιμς Μακαβόι στη ταινία «Παγωμένη Πόλη»


Το επόμενο καλοκαίρι από ό,τι φαίνεται η Σαρλίζ Θερόν και ο Τζέιμς Μακαβόι θα ζεστάνουν τις νύχτες της «Παγωμένης Πόλης» καθώς σύμφωνα με το «Entertainment Weekly» η εταιρεία παραγωγής «Focus Features» θα κυκλοφορήσει το θρίλερ δράσης, «Παγωμένη Πόλη» (The Coldest City) που γυρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Ευρώπη, στις 11 Αυγούστου του 2017.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άντονι Τζόνστον και διαδραματίζεται στο Βερολίνο την παραμονή της κατάρρευσης του τείχους, όταν η Λορέιν Μπρούτον (Σαρλίζ Θερόν), που είναι πράκτορας της ΜΙ6, βρίσκεται σε έναν κύκλο κατασκοπείας. Ο επικεφαλής του σταθμού Ντέιβιντ Πέρσιβαλ (Τζέιμς Μακαβόι) παίρνει εντολή να συνεργαστεί με την Μπρούτον, προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια που βρίσκεται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο ενός κατασκόπου.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Λιτς, ο οποίος άφησε την ταινία «John Wick 2» για να ασχοληθεί με το έργο. Το σενάριο έγραψε ο Καρτ Τζόνσταντ, ο οποίος έγραψε το σενάριο για τους «300» και την επερχόμενη ταινία «Justice League», η πρώτη ταινία του Άκουαμαν.

Πηγή: Entertainment Weekly, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου