Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Η Σαρλίζ Θερόν στην όγδοη συνέχεια της ταινίας «Fast and Furious»


Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ, η Universal είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την όγδοη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «Fast and Furious» εντός του 2017.

Έτσι στο καστ των ηθοποιών θα δούμε και πάλι τον Βιν Ντίζελ καθώς και όλους τους ηθοποιούς από τις προηγούμενες επτά ταινίες. Μόνο που τώρα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα κι εκτός από τον Σκοτ Ίστγουντ μία νέα είσοδος στους μαχητές των δρόμων είναι κι αυτή της Σαρλίζ Θερόν, η οποία θα υποδυθεί την κακιά της ταινίας, Σίφερ.

Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ακόμα ένας γύρος δράσης με αγωνιστικά αυτοκίνητα και το γνωστό καστ των ηθοποιών θα έρθει αντιμέτωπο με τον κακό χαρακτήρα της Σαρλίζ Θερόν.

Οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς, ευελπιστούν την όγδοη συνέχεια της ταινίας να την γυρίσουν στην Κούβα. Μάλιστα όπως έγραψε το «The Hollywood Reporter» η Universal βρίσκεται στη διαδικασία εξασφάλισης άδειας από τις ΗΠΑ και την Κούβα ώστε να γυρίσματα να γίνουν στο βορειότερο νησί της Καραϊβικής.

Πηγή: The Hollywood Reporter, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου