Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο Καρλ Λάγκερφελντ θα σχεδιάσει τα λόμπι του Estates at Acqualina


Ο Όμιλος Τραμπ με επικεφαλής τα αδέλφια Έντι και Τζουλς, ανακοίνωσαν την αποκλειστική συνεργασία με τον Καρλ Λάγκερφελντ, έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους σχεδιαστές του κόσμου.


Ο Λάγκερφελντ έχει αναλάβει να σχεδιάσει τους δύο χώρους υποδοχής του υπερπολυτελούς οικοδομικού συγκροτήματος που βρίσκεται στο Sunny Isles Beach, του Μαϊάμι και πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών που περιλαμβάνει κι ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το συγκρότημα «Estates at Acqualina», που εκτιμάται ότι θα ανοίξει τις πόρτες του το 2017, θα διαθέτει χώρους υποδοχής που θα αντανακλούν το στιλ και την οπτική του διάσημου σχεδιαστή, ενώ ο Λάγκερφελντ θα επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες και την επίπλωση του χώρου.

«Με απλά λόγια το συγκρότημα Estates at Acqualina, θα είναι οι καλύτερες κατοικίες του κόσμου. Εγώ κι ο Έντι θέλαμε οι χώροι υποδοχής να αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι του νέου μας έργου και ποιος μπορεί καλύτερα να το πετύχει αυτό, από τον ηγέτη της σύγχρονης δημιουργικότητας. Τον Καρλ Λάγκερφελντ. Ο Καρλ είναι ο πιο καταξιωμένος σχεδιαστής στον κόσμο και πιστεύουμε ότι τα τελικά του σχέδια θα ικανοποιούν τους κατοίκους του συγκροτήματος, οι οποίοι επιθυμούν ένα ασύγκριτο επίπεδο χλιδής, πολυτέλεια και στιλ», δήλωσε ο Τζουλς Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου