Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Τριήμερο πολιτιστικών δρώμενων στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο


Τη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα εν όψει των Αγίων Ημερών εγκαίνια Ομαδικής Έκθεσης Αγιογραφίας γνωστών αξιόλογων Αγιογράφων στα πλαίσια 3ημερου Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης στο Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου και του Μουσείου Βορρέ με τη στήριξη του Ακαδημαϊκού και Προέδρου του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Θέμα της έκθεσης «Γέννηση- Αναγέννηση».

Στο πιάνο ο Πρωτοψάλτης Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής Γρηγόρης Κακούρης όπου θα ψάλλει Βυζαντινούς εορταστικούς ύμνους

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθηγητής Δραματικής Τέχνης Πάρις Κατσίβελος στο Θεατροποιημένο Αναλόγιο «Φωτεινές Διαδρομές» σκηνοθετεί, επιμελείται και ερμηνεύει τα 2 κεφάλαια ο "Γέρων Παισιος και ο Πάτηρ Πορφύριος" απο το βραβευμένο βιβλίο "Με Πυξίδα Το Φώς".

Την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πολιτισμική βραδιά (στις 20:00), όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Μαρίας Κασαμπαλάκου "Ο Αυγερινός". Μια μουσική αφήγηση για τον αυτισμό και την αγάπη.Θα ακολουθήσει εορταστική συναυλία στις 21:30 με Μαριάννα Ελευθερίου στο βιολί και Τατιάνα Σίνκεβιτς στο πιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου