Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Γιάννα Μπούκοβα και Όλγα Παπακώστα "συναντώνται" στο "Με τα λόγια (γίνεται)"


Έχοντας γιορτάσει τα 5α γενέθλιά τους τον περασμένο Δεκέμβριο, οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις “Με τα λόγια (γίνεται)” και η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζουν, στην 3η εκδήλωση της 6ης περιόδου τους, την συνάντηση δύο ποιητριών: της Γιάννας Μπούκοβα και της Όλγας Παπακώστα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, στις 19:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Οι δύο ποιήτριες θα διαβάσουν παλιά και νεότερα, δημοσιευμένα και αδημοσίευτα ποιήματά τους, καθώς και αγαπημένα τους ποιήματα άλλων. Τέλος, θα συζητήσουν μεταξύ τους και με το κοινό.

Η Γιάννα Μπούκοβα έχει εκδώσει στα Bουλγαρικά δύο ποιητικές συλλογές. Στα Eλληνικά κυκλοφορεί Ο ελάχιστος κήπος (μτφρ.: Δημήτρης Άλλος, Εκδόσεις Ίκαρος, 2006). Το ποιητικό βιβλίο της Όλγας Παπακώστα, Όχι ακόμη Κάρμεν, εκδόθηκε το 2012 (Εκδόσεις Πατάκη).

Διεύθυνση: Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, Αθήνα
Ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου