Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

«Social Distortion/Less real more human» στο ArtWall


Οι καλλιτέχνες Martina Menegon, Alexander Martinz και Stefano D’Alessio από τη Βιέννη, θα συναντήσουν στην Αθήνα τους Κώστα Λάλε και Mάγδα Λαμπροπούλου στην έκθεση Social Distortion / Less real more human, η οποία εγκαινιάζεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο ArtWall.

Η έκθεση Social Distortion περιλαμβάνει σειρά εγκαταστάσεων new media και γλυπτά που επικεντρώνονται γύρω από τα ρευστά σώματα, μία συνεχείς εναλλαγή ανάμεσα στη φυσική και ψηφιακή κατάσταση. Τα έργα επαναπροσδιορίζουν και αλλοιώνουν το σώμα, το οποίο εμπεριέχει την ανάμνηση της φυσικής σάρκας, παραμορφώνοντας το ψηφιακά και κοινωνικά για να εξυπηρετήσει μια νέα αισθητική. Είτε πρόκειται για την άντληση και ανατοποθέτηση πληροφοριακού υλικού σε πορνογραφικές πηγές, δημιουργώντας μια νέα συνειδητοποίηση του εαυτού μέσω εικονικού αποπροσανατολισμού και grotesque 3D απεικονίσεων, την ανάπτυξη νέων τρόπων αρχειοθέτησης αναμνήσεων, ή την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση γεγονότων από την πραγματική ζωή στην ψηφιακή personae, το σώμα παραμένει πάντα ο πυρήνας και η πλατφόρμα αυτών των εκφράσεων.

Συμμετέχουν: Martina Menegon, Alexander Martinz, Stefano D’Alessio, Κώστας Λαλές, Μάγδα Λαμπροπούλου.

Επιμέλεια: Martina Menegon, Alexander Martinz, Stefano D’Alessio
Φωτεινή Καπίρη, Γιώργος Γεωργακόπουλος

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Παρασκευή: 17:00 – 21:00, Σάββατο 13:00 – 16:00

Η έκθεση Social Distortion πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Offspring Young Artists, πρόγραμμα προβολής του νέου καλλιτεχνικού δυναμικού και της επερχόμενης γενιάς σύγχρονων εικαστικών.

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 26, 10552, Αθήνα
Διάρκεια: 3.2.2017- 28.2.2017
Εγκαίνια: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, 2017, 20:00
Opening drinks: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, 22:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου