Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η γλύπτρια Kelly στο Conte Marino Villas στα Χανιά


Για την περίοδο από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο του 2017, η γλύπτρια Kelly παρουσιάζει έργα της στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Conte Marino Villas στο Κοντομαρί του Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης.

Τα έργα αναπτύσσονται σε απόλυτο διάλογο με τις αρχιτεκτονικές καινοτομίες του χώρου δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο σκηνικό για τον απαιτητικό θεατή.

H γλύπτρια Kelly γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολείται με τη γλυπτική μετάλλου και τα υλικά που επιλέγει να χειριστεί προέρχονται από τη βιομηχανική ανακύκλωση, με ιδιαίτερη προτίμηση κυρίως στο ατσάλι. Η απόδοσή των έργων της είναι γεωμετρική. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι φόρμες που διέπονται από μια αρμονία που έχει τις ρίζες της στα καθαρά μαθηματικά και που επιτρέπουν την οποιαδήποτε «εξπρεσιονιστική» αντίδραση. Έχει στο ενεργητικό της 13 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχή σε πάνω από 40 ομαδικές, ενώ έχει συνεργαστεί με πάνω από 70 σημαντικούς καλλιτέχνες ούσα επιμελήτρια 50 και πλέον ομαδικών και ατομικών πρότζεκτ. Είναι Art Director του εικαστικού πολυχώρου “The Loft” στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετέτρεψε το παλιό εργαστήρι υφασμάτων του Χυτήρογλου σε χώρο Τέχνης. Είναι διευθύντρια της γκαλερί Aqua στον Πύργο Σαντορίνης και Art Director του συγκροτήματος «Voreina Gallery Suites» στην ίδια περιοχή.

Διάρκεια έκθεσης: Απρίλιος – Οκτώβρης 2017
Τοποθεσία: Conte Marino Villas, Κοντομαρί Πλατανιάς, Χανιά , Κρήτη, Ελλάδα
Τηλέφωνο για δωρεάν ιδιωτική ξενάγηση στην έκθεση: 6932414570 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου