Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

UNIVERSITAS: Ομαδική έκθεση της AthenSYN με θέμα τη μετανάστευση


Στις 7 Απριλίου, στις 19:00 εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση της AthenSYN σε συνεργασία με την Αυτόνομη Ακαδημία και την Μπιενάλε της Αθήνας, με θέμα την μετανάστευση και τη μάθηση στο Trii Art Hub, Δράκου 9, μέτρο σταθμός Συγγρού Φιξ.

Η έκθεση βασίζεται σε μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων με καλλιτέχνες από την Συρία, την Ελλάδα και την Γερμανία σε επιμέλεια της Katja Ehrhardt.

Θα παρουσιαστούν έργα των Sebastian Bayse Schäfer (D), Βίλμας Ανδριώτη (GR), Gudrun Barenbrock (DE), Manaf Halbouni (SY), Thomas Kilpper (DE), Γεωργίας Κοτρέτσος (GR), Joulia Strauss (DE), Δημήτρη Τζαμουράνη (GR), Διονύση Χριστοφιλογιάννη (GR) και LiwaaYazji (SY).

Τα έργα της έκθεσης Universitas καλύπτουν όλο το φάσμα των εικαστικών μέσων από φίλμ, βίντεο, κείμενο, φωτογραφία, ζωγραφική, εγκατάσταση και αντικείμενο.

Την έκθεση επιμελείται ο Σωτήρης Μπαχτσετζής και σηματοδοτεί μια προσπάθεια συζήτησης σχετικά με την κοινή μάθηση στη σημερινή Ευρώπη με το βλέμμα στραμμένο προς ένακοινό μέλλον. Το πρότζεκτ Universitas υποστηρίζεται από το Allianz Cultural Foundation και το EU Creative Europe, η έκθεση UNIVERSITAS υποστηρίζεται από την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.

 Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως 7 Μαίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου