Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Ο Christopher Walken στο ρόλο του Captain Hook στη μικρή οθόνη


Τον Captain Hook θα υποδυθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ βετεράνος ηθοποιός Christopher Walken σε μια ζωντανή τηλεοπτική μουσική εκδοχή του Πίτερ Παν που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ από το τηλεοπτικό δίκτυο του NBC ενώ σύμφωνα με το BBC, θα ‘επανενωθεί’ με τον Craig Zadan και τον Neil Meron μετά την εμφάνισή τους το 2007 στο ριμέικ της μεγάλης οθόνης «Hairspray».
«Είναι μια ευκαιρία για ‘μένα ώστε να ξαναφορέσω τις κλακέτες μου» δήλωσε ο Walken, o οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σε διάφορα μιούζικαλ. «Είναι θαυμάσιο μετά από όλο αυτό το διάστημα, σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, να βρίσκομαι σε αυτό το μιούζικαλ που παρακολουθούσα όταν ήμουν παιδί και να συνεργαστώ και πάλι με τους Neil Meron και Craig Zadan» πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τον Walken ως «έναν από τους μοναδικούς ηθοποιούς στο χώρο» ο Πρόεδρος του NBC Entertainment Rob Grenblatt είπε ότι ο αστέρας του «The Deer Hunter» (O Ελαφοκυνηγός) και του «Pulp Fiction» μπορεί πραγματικά να είναι ένας άνθρωπος που έχει τον χορό και το τραγούδι στη καρδιά του.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος θα παίξει τον Πίτερ Παν στο μιούζικαλ, το οποίο θα μεταδοθεί στη μικρή οθόνη στις 4 Δεκεμβρίου, έχει γίνει γνωστό πως το ρόλο θα υποδυθεί μια γυναίκα.

Πηγή: BBC, The Hollywood Reporter
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου