Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Η Jennifer Love Hewitt στο καστ των «Criminal Minds»


Στο καστ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Criminal Minds» προστέθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Love Hewitt σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου CBS. Η Hewitt θα υποδυθεί την Kate Callahan, μια πρώην μυστική πράκτορα του FBI, η οποία θα ενώσει τις δυνάμεις της με την υπόλοιπη ομάδα.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε στο καστ μας την πολύ ταλαντούχα Jennifer Love Hewitt» δήλωσε η παραγωγός της σειράς Erica Messer και πρόσθεσε «Πολλοί από ‘μας έχουμε απολαύσει την συνεργασία που είχαμε μαζί της όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά. Έχουμε προγραμματίσει συναρπαστικές ιστορίες για τον χαρακτήρα της καθώς μπαίνουμε στο 10ο κύκλο της σειράς».

Στο «Criminal Minds» πρωταγωνιστούν επίσης οι Thomas Gibson, Jeanne Tripplehorn, Shemar Moore, A.J. Cook, Matthew Gray Gubler, Joe Mantegna και Kirsten Vangsness. Ωστόσο, η Hewitt δεν είναι ξένη στην οικογένεια του CBS καθώς πρωταγωνίστησε επί πέντε χρόνια στη τηλεοπτική σειρά «The Ghost Whisperer» ενώ πρόσφατα έπαιξε στη σειρά «The Client List», η οποία όμως ακυρώθηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Επίσης, έχει εμφανιστεί στις σειρές «Party of Five», «Hot in Cleveland» και «The Lost Valentine».

Στη μεγάλη οθόνη, έχει πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Sigourney Weaver στη ξεκαρδιστική κωμωδία «Heartbreakers», στο «I Know What You Did Last Summer» και «Can't Hardly Wait».

Ο 10ος κύκλος του «Criminal Minds» θα προβληθεί στη μικρή οθόνη την 1η Οκτωβρίου 2014.

Πηγή: Ε!
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου