Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Σε πλειστηριασμό μέρος της ακίνητης περιουσίας του Lucio Dalla


Σε πλειστηριασμό πρόκειται να βγει από την πρώτη Σεπτεμβρίου μέρος της ακίνητης περιουσίας του Ιταλού τραγουδιστή Lucio Dalla, ο οποίος πέθανε την 1η Μαρτίου του 2012, σε ηλικία εξήντα εννέα ετών.

Στην ακίνητη αυτή περιουσία συμπεριλαμβάνονται δυο διαμερίσματα στο κέντρο της Μπολόνια, όπου ζούσε ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης, η έπαυλη που διέθετε στη Σικελία και η θαλαμηγός του Brilla e Billy, μήκους είκοσι τριών μέτρων, η οποία έχει αγκυροβοληθεί στο Ρίμινι, θέρετρο της Αδριατικής θάλασσας.

Σε γραπτό τους ανακοινωθέν, οι συγγενείς και κληρονόμοι του διεθνούς φήμης τραγουδιστή εξηγούν ότι «τα χρήματα που θα εξασφαλισθούν πρόκειται να χρησιμεύσουν για τη δημιουργία του οίκου-μουσείου αφιερωμένου στον Lucio Dalla».

Παράλληλα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να αρχίσει να λειτουργεί ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του.

Τα ιταλικά μεσιτικά γραφεία στα οποία ανατέθηκε η πώληση της συγκεκριμένης ακίνητης περιουσίας είναι το Gabetti Bologna και το Rosa Property Consulting.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, ο Dalla συνήθιζε να παράγει το κρασί του από τον αμπελώνα του, στη βίλα της Σικελίας, η οποία τώρα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα περιουσιακών στοιχείων προς πώληση.

Οι διάφορες προσφορές θα μπορούν να κατατεθούν από την πρώτη Σεπτεμβρίου, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου