Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Πρόσκληση συμμετοχής στο Open September 3


Πρόσκληση σε καλλιτέχνες, ομάδες, κοινότητες και φορείς να υποβάλλουν συμμετοχή για το 3ο Open September, έως τις 5 Σεπτεμβρίου, απευθύνει το Vault.Το Open September είναι ένας καλλιτεχνικός θεσμός που εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία ο πολυχώρος Vault το 2012, με στόχο την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.


Το φεστιβάλ αφιερώνει έναν Ανοιχτό Σεπτέμβρη σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς δίνοντας τους βήμα να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους.

Το Open September 3, που φέτος θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε όλους τους χώρους των Vault και Theatro Victoria (με το φεστιβάλ εγκαινιάζεται και η 70 θέσεων δεύτερη σκηνη Black Box του Theatro Victoria) θα έχει ως οικοδεσπότες τους ίδιους τους καλλιτέχνες και θα παρουσιάσει εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές, αναγνώσεις, σεμινάρια, συζητήσεις και μουσικές βραδιές φιλοδοξώντας να δημιουργήσει, για μια ακόμα χρονιά, ένα πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.

Πέρυσι, στο Open September 2, που διήρκησε από 12 εώς 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν πάνω από 100 καλλιτέχνες, γεμίζοντας με έργα και events όλους τους χώρους του Vault. Ανάμεσα τους φωτογράφοι, εικαστικοί, animators, αρχιτέκτονες, μουσικοί, seminar leaders, χορευτές, performers, costume and fashion designers, συγγραφείς, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και θεατρικές ομάδες, που για τρεις εβδομάδες μοιράστηκαν το ταλέντο τους με το φιλότεχνο κοινό.

Κατηγορίες


Θέατρο (θεατρικές ομάδες, θέατρο για παιδιά και εφήβους) 

Μουσική (μουσικές παραστάσεις, musicals, live)
Φωτογραφία (ατομικές, ομαδικές, projects)
Video Art-Προβολές
Ζωγραφική
Γλυπτική-Κατασκευές
Κόμιξ

Performance (θεατρικές, μουσικές, χορευτικές) 

Εγκαταστάσεις-Installations
Λογοτεχνία-Ποίηση (παρουσίαση βιβλίων, συγγραφή, κλπ) 

Αρχιτεκτονική κοστούμι-Μόδα
Χορός
Σεμινάρια
Διαλέξεις

Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους, με φωτογραφικό υλικό, βιογραφικό συντελεστών και δελτίο Τύπου στο openseptember@gmail.com


VAULT Theatre Plus, Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870
Email: vaulttheatre.gr@gmail.com

ΤΗΕΑΤROVICTORIA, Μαγνησίας 5 και 3ης Σεπτεμβρίου 119 τ.κ. 11251
Τηλ.επικοινωνίας: 210-8233125 / 6972964339
Εmail: theatrovictoria@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου