Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Forbes: H Beyonce, η πιο ακριβοπληρωμένη καλλιτέχνιδα


Το 2014 είναι η καλύτερη χρονιά για την αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce καθώς ανακηρύχθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη καλλιτέχνιδα στη μουσική βιομηχανία με τις αποδοχές της να υπολογίζονται στα 115 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων, ποσό διπλάσιο σε σύγκριση με τα έσοδά της τον περασμένο χρόνο, όπως έγραψε το περιοδικό Forbes.

Το τεράστιο αυτό ποσό, το οποίο συγκέντρωσε κυρίως χάρη στην παγκόσμια περιοδεία της, ώθησε την 33χρονη Beyonce από την τέταρτη θέση που είχε καταλάβει πέρυσι και την οδήγησε με μεγάλη διαφορά μπροστά από την τραγουδίστρια Taylor Swift, 24 ετών, που έχει ετήσια κέρδη 64 εκατομμυρίων δολαρίων και η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Η τραγουδίστρια της ποπ Pink, 35 ετών, σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση με έσοδα 52 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ η 26χρονη Rihana και η Katy Perry, 30 ετών, που κέρδισε περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της ετήσιας κατάταξης.

Η 56χρονη Madonna, που είχε καταλάβει πέρυσι την πρώτη θέση, δεν κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει μία θέση στη δεκάδα. Η Lady Gaga έπεσε από τη δεύτερη θέση το 2013 στην ένατη θέση φέτος, με απολαβές ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου