Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο Neil Patrick Harris στην ομάδα του «American Horror Story: Freak Show»


Στην ομάδα της τηλεοπτικής σειράς τρόμου «American Horror Story: Freak Show» εντάχθηκε ο αμερικανός ηθοποιός Neil Patrick Harris. Πηγές επιβεβαίωσαν στο E! News ότι ο Harris και ο σύζυγός του David Burtka θα εμφανιστούν στα τελευταία επεισόδια της σειράς του τέταρτου κύκλου.

Ο Neil Patrick Harris, ο οποίος θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης των βραβείων Όσκαρ, θα ενσαρκώσει έναν πωλητή στα τελευταία δύο επεισόδια του «American Horror Story» ενώ ο Burtka θα εμφανιστεί στο φινάλε και στο πλευρό της ηθοποιού Jessica Lange.

O Neil Patrick Harris με τον σύζυγο του David Burtka
«Έγραψα μια επιστολή στον Ryan ρωτώντας τον αν θα μπορούσα να συμμετέχω στη σειρά ακόμα κι’ αν δεν ήμουν διαθέσιμος» είχε δηλώσει το καλοκαίρι ο Harris.

Ο συν-δημιουργός του «American Horror Story» Ryan Murphy έδωσε το ‘πράσινο φως’ στον Harris μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Μίλησα με τον Neil πριν από μια εβδομάδα. Είχε πολύ συγκεκριμένες ιδέες για το τι ήθελε να κάνει, όπως κι’ εγώ οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μιξ» δήλωσε ο Murphy.

Στο μεταξύ, την επιστροφή της στη σειρά θα κάνει η ηθοποιός Lily Rabe η οποία θα επαναλάβει το ρόλο της ως Αδερφή Mary Eunice από τον δεύτερο κύκλο του «American Horror Story: Asylum». Η Rabe έχει πρωταγωνιστήσει σε κάθε κύκλο του «AHS», ωστόσο, έχει παίξει διαφορετικούς χαρακτήρες.

Πηγή: E! News, The Wrap
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου