Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται τον Ιούνιο ο Robbie Williams


Στη σκηνή εκρηκτικός, στη ζωή εκκεντρικός, είναι όμως ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Robbie Williams, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να εμφανιστεί σε μια μοναδική συναυλία στο TerraVibe Park και το Rockwave Festival -που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια-, το Σάββατο 20 Ιουνίου.


Οι συστάσεις για τον Robbie Williams είναι μάλλον περιττές καθώς έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, ενώ ο τελευταίος του δίσκος «Swings Both Ways» σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες. Τραγούδια του όπως τα «Feel», «Angels», «Come Undone», «Let me Entertain You», «Μe and My Monkey», «She's the One» είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και παραμένουν ως αγαπημένα του κοινού. Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006.

Τα πρώτα εισιτήρια για τη συναυλία στο Rockwave Festival διαμορφώνονται ως εξής: γενικής εισόδου: 48 ευρώ. Μετά την εξάντληση τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54 ευρώ, ενώ στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ. Τα εισιτήρια ( Pitch A) κοστίζουν 80 ευρώ και τα vip εισιτήρια κοστίζουν 98 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε χθες, 16 Δεκέμβριου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου