Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η συνέχεια των «Πειρατών της Καραϊβικής» σύντομα στις αίθουσες


Η παραγωγή των Walt Disney Pictures και Jerry Bruckheimer Films ξεκίνησε τη νέα περιπέτεια των «Πειρατών της Καραϊβικής», τα οποία γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Κουινσλάντ της Αυστραλίας. Σκηνοθέτες της νέας ταινίας είναι οι Espen Sandberg και Joachim Rønning.


Είναι η πέμπτη συνέχεια των «Πειρατών της Καραϊβικής», στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά ο Johnny Depp ως «Captain Jack Sparrow», ο Geoffrey Rush ως «Barbossa», ο Kevin R. McNally ως «Gibbs» και ο Stephen Graham στο ρόλο του «Scrum».

Στη νέα περιπέτεια των Πειρατών θα συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites και Golshifteh Farahani.

Σύμφωνα με πηγές του Ε! στη νέα ταινία, ο Jack Sparrow θα έρθει αντιμέτωπος με τον χειρότερο εχθρό του, τον αδίστακτο πειρατή Salazar (Javier Bardem), Ο μοναδικός τρόπος για να εμποδίσει τον Salazar, είναι να βρεi ο Jack τη τρίαινα του Ποσειδώνα και να τον σκοτώσει.

«Η μοναδική ελπίδα είναι να βρει τη τρίαινα του Ποσειδώνα, ένα πανίσχυρο όπλο που δίνει τον απόλυτο έλεγχο στον κάτοχο του για να ελέγχει τη θάλασσα» δήλωσε η Disney.

Πηγή: Ε!
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου