Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

“Περίπλους-50”: Ρεσιτάλ τραγουδιού του Πάνου Λαζαράτου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση


Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA), παρουσιάζει ρεσιτάλ τραγουδιού του τενόρου Πάνου Λαζαράτου με τίτλο “Περίπλους-50”.


Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στις 19:00, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Ο «Περίπλους» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Τσιρίγο, τον Αύγουστο το 2014. Πρόκειται για μουσική πορεία από τα ναπολιτάνικα τραγούδια, στα γαλλικά chanson, στην ανδαλουσιανή Γρανάδα και στα ελληνικά μουσικά κοσμήματα που έθρεψαν γενιές και γενιές. Θα ερμηνευθούν μεταξύ άλλων έργα των: Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Γ. Σπανού αλλά και των E. Tagliaferri, J. Brel και L. Dalla. Τον τενόρο συνοδεύει στο πιάνο ο Σπύρος Μπάνος.

Ο Πάνος Λαζαράτος είναι Καθηγητής του διοικητικού δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει σπουδάσει θέατρο στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου με άριστα παμψηφεί και είχε δασκάλα την μεσόφωνο Γιολάντα ντι Τάσσο. Ο Πάνος Λαζαράτος έχει δώσει πληθώρα ρεσιτάλ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας με βάση το ιταλικό και γαλλικό κλασικό ρεπερτόριο προσπαθώντας να συνδέσει τον θεατρικό και ποιητικό λόγο με το κλασικό τραγούδι.

Διεύθυνση: Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Ημερομηνία: Παρασκευή 3 Απριλίου 2015
Ώρα: 19:00
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου