Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έκθεση “It’s all, oh so souvenir to me! Vol. 3!” στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη


Στα Πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη, στα 32 χρόνια πρωτοπόρας παρουσίας τους, περισσότεροι από 500 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και διακεκριμένοι εκπροσώποι των εφαρμοσμένων τεχνών έχουν εκθέσει έργα τους, συχνά αντλώντας την έμπνευσή τους από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου. Τα Πωλητήρια αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για την αναζήτηση ποιοτικών προτάσεων, από το συμβολικό ενθύμιο στο προσωπικό δώρο και από το χρηστικό αντικείμενο στο πρωτότυπο παιχνίδι.


Σε ένα μουσείο, το οποίο διακρίνεται σταθερά στα υψηλότερα επίπεδα αναγνωρισιμότητας μέσων, όπως το Τrip Advisor, ο πολυδιάστατος χώρος του Τουρισμού αποτελεί έναν ακόμη γόνιμο αποδέκτη αυτής της προσέγγισης, που συνδέει την αρχαιότητα με το σύγχρονο design.

Η έκθεση “It’s all, oh so souvenir to me! Vol. 3!” γίνεται μέρος του Πωλητηρίου του Μουσείου Μπενάκη, με νέες, μοναδικές ιδέες, νέες συμμετοχές και νέα, ευφάνταστα και απρόβλεπτα σουβενίρ.
Περισσότεροι από 50 Έλληνες σχεδιαστές από όλο το φάσμα του design παρουσιάζουν νέα αντικείμενα, εμπνευσμένα είτε από την προσωπική τους ‘μυθολογία’ είτε από τα μοναδικά εκθέματα των Μόνιμων Συλλογών του Μουσείου Μπενάκη. Το αποτέλεσμα φιλοδοξεί να αλλάξει τελείως την εικόνα που μας έρχεται στο νου όταν ακούμε τη λέξη ‘σουβενίρ’.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
26.03.15 – 10.05.15

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138,
Τ 210 3453111

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πέμπτη, Κυριακή: 10.00 - 18.00
Παρασκευή, Σάββατο: 10.00 - 22.00
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: ΚΛΕΙΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου