Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Συνεργασία Leonardo DiCaprio – Netflix


Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν ο Leonardo DiCaprio και η Netflix Inc, καθώς η εταιρία παραγωγής του διάσημου ηθοποιού Appian Way θα γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ και μια σειρά που θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην ψηφιακή υπηρεσία streaming, σύμφωνα με δήλωση της εταιρίας.Ο DiCaprio, ο οποίος συνεργάστηκε με το Netflix στο υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Virunga», θα εκτελέσει τα καθήκοντα του παραγωγού ή του εκτελεστικού παραγωγού για τα έργα που θα επικεντρώνονται στο περιβάλλον και τη διατήρηση του.

«Αυτή η συνεργασία είναι μια φυσική επέκταση της απίστευτης σχέσης μας με τον Leo» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Ted Sarandos.

Ο 40χρονος DiCaprio θα βρίσκεται ανάμεσα σε αρκετούς αστέρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με το Netflix. Τον Οκτώβριο, η εταιρία ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός Adam Sandler θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός σε τέσσερις ταινίες που θα προβληθούν αποκλειστικά στην υπηρεσία, η οποία έχει πάνω από 57 εκατομμύρια μέλη σε 50 χώρες.

Επίσης, η εταιρία ολοκλήρωσε την παραγγελία δύο κύκλων της σειράς «Unbreakable Kimmy Schmidt», μια κωμωδία από την Tina Fey και τον Robert Carlock που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix αυτό το μήνα.

Πηγή: Reuters
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου